Praktijkvisie

Het professionele team van Apeldoorn Orthodontie Welgelegen doet haar uiterste best om voor de patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren. De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

Wij doen ons best om aan de verwachting van iedere patiënt te voldoen. Voor het bereiken van dit doel is een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt van groot belang. Wij staan voor een goede organisatie, voorlichting en het gebruik van de meest geavanceerde materialen en methoden. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet, motivatie en bovenal een uitstekende mondhygiëne. Samen kunnen wij een goed en succesvol resultaat bereiken.

Apeldoorn Orthodontie Welgelegen staat garant voor de beste kwaliteit, service en transparante zorg in de regio:

  • Géén wachtlijsten voor zowel kinderen als volwassenen
  • Twéé gespecialiseerde orthodontisten
  • Harmony gecertificeerde orthodontisten
  • Invisaligntechniek mogelijk
  • Kwaliteitskeurmerk Vereniging van Orthodontisten
  • Kwaliteitsnorm ISO 9001 gecertificeerd
  • Wij werken conform de strenge WIP hygiëne richtlijnen
  • Verruimde openingstijden
  • Ondersteuning bij behandeling van kinderen die meer aandacht nodig hebben

Orthodontisten en behandelaars

Wij zijn een orthodontistenpraktijk waar vriendelijkheid en het belang van de patiënt hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we door een goed op elkaar ingespeeld team. Het team bestaat uit 2 orthodontisten, ervaren assistentes en balieassistentes. Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werkt ons team ook samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, parodontoloog, implantoloog, endodontoloog of logopedist.

Orthodontisten

Dr. D.J. Lie Sam Foek

Dr. Dave Lie Sam Foek (BIG nummer: 19062877102) is geboren en opgegroeid in Suriname. Hij heeft zijn opleiding tot tandarts gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam (ACTA), waarna hij als tandarts heeft gewerkt. Van 2005 tot 2009 volgde hij de fulltime specialisatie tot orthodontist (= specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie) aan de Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Tijdens en na de opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan in verscheidene orthodontistenpraktijken. In 2018 is hij gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam onder leiding van Prof. Dr. M. Özcan (Universiteit van Zurich) en Prof. Dr. A. Feilzer (ACTA Amsterdam)

Orthodontist Lie Sam Foek is ingeschreven in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) als specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie (orthodontist). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO).

Drs. M.P.E. Tacken, MSc

Drs. Michel Tacken (Big nummer: 19057514702) is geboren en opgegroeid in Bilthoven. Hij heeft zijn opleiding tot tandarts gevolgd aan het Radboud Universiteit te Nijmegen, waar hij cum laude is afgestuurd en aansluitend als tandarts heeft gewerkt. Van 2003 tot 2007 volgde hij de fulltime specialisatie tot orthodontist (= specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie) aan de Vrije Universiteit te Brussel. Tijdens en na de opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan in verscheidene orthodontistenpraktijken.

Orthodontist Tacken is ingeschreven in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) als specialist in de  Dento-Maxillaire Orthopaedie (orthodontist). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO).